海字論壇

打印 上一主題 下一主題

咬人次數最多嘅關狗 [複製鏈接]

曹操有知已, 關公有對頭,出外靠朋友, 今日留一線, 日後好相見,所以海字反對直呼人名,  No.香港係自由港, 當然可以自由講, 但需自律.

出尼做嘢,大家都需要有人幫,莫非你一個做晒整個unit所有工作?<其實大家唔出聲係比面你>請你寫明是你自己立場,有很多人都不同意.

依家狗隊............真可悲!!!揾D唔識狗隊嘅人管狗隊咪死囉!狗隊要專業培訓   獨立管理  不能夠由各環頭管    自已管自已直接向AC(B)report   依家D管理人 SI & Dog master(識養家狗不等如識點拖狗) 、SCO、A/SCO(做咗太耐啦走啦   你人事科肥佬 識刷上大人冇X用架不能服衆嗎收皮啦)全部換人日常工序各環頭不準appointment ,全由Dog master 派職或 On Call 等想一世拖狗嘅伙記除非 CR 或犯事 否則無人可以調走  嘥哂D心機培訓浪費資源重要開D技述柴位 等D伙記努力吓先得.............。記住 :  一曰狗隊人一世狗隊魂    團結吧各狗主

Originally posted by blucebluce at 2006-6-12 22:58:出尼做嘢,大家都需要有人幫,莫非你一個做晒整個unit所有工作?<其實大家唔出聲係比面你>請你寫明是你自己立場,有很多人都不同意.
很多人都不同意請你寫明是你自己立場 !!!!!too many dog unit people think that.............

Originally posted by 21110011 at 2006-6-13 00:35:依家狗隊............真可悲!!!揾D唔識狗隊嘅人管狗隊咪死囉!狗隊要專業培訓   獨立管理  不能夠由各環頭管    自已管自已直接向AC(B)report   依家D管理人 SI & Dog master(識養家 ...
講得非常o岩![em17] 但o的"腦細"毫無能力去想辦法去改善![em24] 劭地成日話數字隊係專業o既!唔識o既以為真係好專業,但係識o既人一睇就笑x死![em25] [em25][em25] 真係自欺欺人![em4]數字隊過往都係由o的唔識狗o既人去管,所以果o的"腦細"唯有依靠某o的專攪伙計o既廢柴去管班伙計,最後攪到關係惡劣,[bb1] 但"腦細"隻眼開隻眼閉![em3] [em3][em3]

Originally posted by 21110011 at 2006-6-13 00:35:依家狗隊............真可悲!!!揾D唔識狗隊嘅人管狗隊咪死囉!狗隊要專業培訓   獨立管理  不能夠由各環頭管    自已管自已直接向AC(B)report   依家D管理人 SI & Dog master(識養家 ...
* 不能夠由各環頭管 (打紙唔撈就冇人管啦………..)* 自已管自已直接向AC(B)report (當正自己 CS or SS under AC ………痴左條根)* 全部換人 (發燒燒壞老, 病情嚴重…………救唔到)* 各環頭不准appointment (不如直接講人工照出, 做就唔好預我…..) * 想一世拖狗嘅夥記除非 CR 或犯事 否則無人可以調走  (靠嚇添, cne冇你地會林啦……)寫呢段野個條友21110011同 DJ相信系思覺濕條 + 妄想神經失常真可悲數字隊有一珪神經病人系度拉狗

Originally posted by pitpit at 2006-7-7 01:12:* 不能夠由各環頭管 (打紙唔撈就冇人管啦………..)* 自已管自已直接向AC(B)report (當正自己 CS or SS under AC ………痴左條根)* 全部換人 (發燒燒壞 ...
呢位師兄所講o既o野,就知一o的都唔了解依家數字隊o既問題!依家數字隊根本就為交數而做o野!人事又麻煩!老細又只顧自己![em4]而且你講得o岩,我唔應該係數字隊,所以我就一早離開了,真係一身都鬆哂!師兄真係希望你入去數字隊見識o下啦![em5]

原來真係講狗呀, 我仲故係講好狗 ge 人添.

Originally posted by 金老文 at 2006-7-7 11:07 PM:原來真係講狗呀, 我仲故係講好狗 ge 人添.
好狗 ge 人, 重有無狗味 ?[em6]

資深關人

專業獸醫

Originally posted by 兔仔 at 29-7-2005 23:42:唉~ 聽個狗主講已經好返晒喇...不過對小狗尼講係慘痛0既經歷~
祝願小狗早日忘記慘痛經歷啦