海字論壇

查看: 6923|回復: 29
打印 上一主題 下一主題

今年偽行者 ...... [複製鏈接]

各位爸打: :D 今年有機會参加毅行者,我從末行過的,以我咁大年紀先去行 (就嚟可以退休),我都知道並唔樂觀ga la,不過今次對我嚟講 係最好嘅時機,唔知有幾多伙記過往行過呢? 有無兄弟或姊妹可以分享吓當中嘅難忘體驗 或要注意嘅地方呢?唔該晒! [u85]
洞悉世事胸襟闊

閱盡人情眼界寬

關人長

不談是非,只說事實!

[icon_good] [icon_good] 加油論壇都好似有隊毅行者

回復 #2 co501 的帖子

[se0] Thank :handshake
洞悉世事胸襟闊

閱盡人情眼界寬

Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

[clap]
以和為貴

Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

原帖由 co501 於 2008-9-21 00:56 發表   加油論壇都好似有隊毅行者
恭喜拉曼查武士等師兄今年抽中,論壇今年贊助一隊。我以往都參予過數次毅行者,以前為求安全完成,行程不會太心急,永不跑走,到5段基維爾會先到簡漏浴室冲涼减疲倦,但早兩年裝修後唔知仲有無浴室用。我覺得較辛苦係第4(馬鞍山漫長夜)、第7(針草長命斜)同第10段(水塘眼瞓)。預祝順利完成![clap] [clap]
以和為貴

祝路路暢通,一路愉快[u87] [u87] [u87] [se48] [se48] [se48]
回帖是美德

原帖由 Like 於 2008-9-24 16:40 發表 恭喜拉曼查武士等師兄今年抽中,論壇今年贊助一隊。我以往都參予過數次毅行者,以前為求安全完成,行程不會太心急,永不跑走,到5段基維爾會先到簡漏浴室冲涼减疲倦,但早兩年裝修後唔知仲有 ...
唔該晒 Like 兄 [se49]  嘅提點,其實係我堂妹組織咗一隊參加,又好好彩俾
洞悉世事胸襟闊

閱盡人情眼界寬

[clap] [clap]

聽你咁講唔係好樂歡,不過睇你點諗你只係想見認

[quote]原帖由 方中SIR 於 2008-9-26 09:01 發表 聽你咁講唔係好樂歡,不過睇你點諗你只係想見認
洞悉世事胸襟闊

閱盡人情眼界寬

s

[icon_good] 加油

Smoking Smoking

祝拉曼查武士 師兄及落記各師兄順利完成[se11]

回復 #10 拉曼查武士 的帖子

I remember that U can change the member before start time at the register counter except leader.

資深關人

我是衰人 但人品好過你班所 ...

fuel up[se37]
我是衰人 但人品好過你班所謂好人

毅行者聽日就開始啦,心情真係好緊張,覺得比起當年出學堂pass out 更加興奮,經過接近兩個月嘅操山練習,尤其是早日喺黄雨底下操穿針着草博大霧
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
洞悉世事胸襟闊

閱盡人情眼界寬