海字論壇

標題: 香港MK仔單挑PTU [打印本頁]

作者: 98999    時間: 2011-6-13 22:56:52     標題: 香港MK仔單挑PTU

作者: 98999    時間: 2011-6-13 22:57:11

作者: 98999    時間: 2011-6-13 22:57:29

作者: 杏加橙    時間: 2011-6-13 23:12:59

仆衘刁民正杏家X ! Gun 囗對外,對付條能樣!可惜我地充滿私人恩怨!反咬兩口才會!執法同袍,遙之不可及
作者: all4    時間: 2011-6-14 11:55:56

[se42] [se42]
作者: lawa12    時間: 2011-6-14 20:23:56

其實我地都有機會遇到此等豬狗,敬告各同事小心控制自己情緒,勿誤中地雷比人入位。
作者: 大大食    時間: 2011-6-14 21:00:07

原帖由 杏加橙 於 2011-6-13 23:12 發表 仆衘刁民正杏家X ! Gun 囗對外,對付條能樣!可惜我地充滿私人恩怨!反咬兩口才會!執法同袍,遙之不可及
你幫伙記?槍口對外?你老x落記咁多猪狗搞事,塞住條亭唔開車玩伙記,最x得閒嗰個係你,你身為沙展唔揸電單車去了解吓[bb9] ?啲car佬喺大倉小xx,嗰陣,你去咗邊x度?去左瞓覺嘛[se4] 。你養班狗又肯吠又肯咬,而家你失勢死x晒牙?咬傷幾多伙記你又唔知牙?用cam影住你地,米又係同上面套5仔一九樣[bb9] CR到唔敢sick牙[se4] ,冇x用[lol2] 你個底公認有朶架,米能再笑死人啦[se11]
作者: ktchan9455    時間: 2011-6-14 22:29:34

仆衘刁民正杏家X ! 敬告各同事小心控制自己EQ,勿誤中地雷比人入位。[shotgun] [shotgun] [hammerbang] [em24] [whip] [whip]
作者: 杏加橙    時間: 2011-6-14 22:58:43     標題: 回復 #7 大大食 的帖子

你慳能啲,你又做過乜,撐過邊個火雞?唔俾你出賣人地當好彩啦!
作者: 杏加橙    時間: 2011-6-14 23:01:10     標題: 回復 #6 lawa12 的帖子

[se37]
作者: 杏加橙    時間: 2011-6-14 23:16:48     標題: 回復 #7 大大食 的帖子

哈哈唔知點解倉主在傍解決唔到問題?莫非你就是?我 X  car 佬時係你閃咗睇唔能到!縮頭人妖烏龜!
作者: 小女孩    時間: 2011-6-15 09:45:40

個便裝P仔,單拖逗人,無其他便裝Support,係咪個便裝P仔,都有問題呢!真係on duty?or 扮威風?[bb7] [bb7]
作者: Paco    時間: 2011-6-15 11:28:15

[as073]              

歡迎光臨 海字論壇 (http://hkcustoms.net/bbs/) Powered by Discuz! X2