canon 發表於 2006-3-20 22:54:18

本期主題 "高樓大廈,特色建築,微距,模型....等等" (19th Mar 2006)

本期主題 "高樓大廈,特色建築,微距,模型....等等" (19th Mar 2006)兩星期開一個主題,歡迎批評交流攝影技術,但請切勿人生攻擊。由星期日3月19日開始 至 星期五3月31日由於每兩星期舉辨之主題貼圖並不勇躍,下一個月改為一個月一主題...謝謝!!

丁蟹 發表於 2006-3-20 22:57:09

終於我可以出場了

canon 發表於 2006-3-20 23:34:52

Originally posted by 丁蟹 at 2006-3-20 10:57 PM:終於我可以出場了 Be quick la....:P

lilly 發表於 2006-4-4 19:41:05

DAN 發表於 2006-6-12 04:57:45

Originally posted by 丁蟹 at 2006-3-20 22:57:終於我可以出場了 9 up,, i will 出場 fast than u,,wait me two more day pls

DAN 發表於 2006-6-13 11:51:41

阿周第一高噴泉、位于中國恐龍之香

DAN 發表於 2006-6-13 11:57:07

噴水時約150米高、而這厘旅途正式開拓我屍級幹部屍級cr後決定返3日工、放5日假、關人9、唔志在、狂旅行之旅

Janice 發表於 2006-6-13 12:02:17

DAN 發表於 2006-6-29 12:24:52

天安門、個日熱到福佳、谷9氣自已離隊

DAN 發表於 2006-6-29 12:26:31

太廟、鬼影刀毛隻、書服曬

DAN 發表於 2006-6-29 12:33:22

身處呢類宏偉建築、刀有種上天下地唯我一條可憐虫之感、4野毛人、我通常學會化身奇勒雞堡、當身邊的女伴(為搵李)亂世佳人般45度角甘抱住小肥腰咀落去、幾過引的

DAN 發表於 2006-6-29 12:39:34

盧溝橋此處buy 手信 very 便宜、要講價,,留意橋下的一大塊6色、其實是條河流、陰9公、水刀無滴、生滿草、北京重推廣浸溫泉

DAN 發表於 2006-6-29 12:44:34

大貪官府部行酒令之蘭亭、我估計是為叫所有女家丁圍坐亭上、放小船於地下小水流、停頓邊個方向、即捉入房內玩e生護士遊戲

sang 發表於 2006-6-29 12:48:17

高樓大廈??

DAN 發表於 2006-6-29 12:49:53

箭樓、內有隻皮丘是清朝放到而家、摸下刀話會發、要摸快d、遲d要銷入博物館
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 本期主題 "高樓大廈,特色建築,微距,模型....等等" (19th Mar 2006)