gundamwing 發表於 2008-2-2 01:38:16

警惕伙計們

以下是轉載轉載: 6年前的親身經歷................女扒仔近排見都很多年青人被扒仔欺騙,有見及此小弟將6年前既親身經歷寫出來,希望為一D過澳門既新手有所防備.呢個刻骨銘心既故事,發生在6年前5月的某一天,記得當日係女朋友既生日又正直小弟放大假中,因為女友要同屋企人食飯既關係,小弟決定隻身過澳門賭錢,本人不是新手經常都會同一個朋友或自己過去,從來都沒有想過有這樣的事情發生在自己身上................話說當日下午時份已到達萄京一切如常先過大細台玩WIN了幾錢後(在身旁經常有D仆街問四哥洗唔洗幫手呀果D人已經見怪不怪,我當然沒有理會)過左陣有個二十多歲既女仔行過來搭訕內容如下:-女:你成日過來玩嫁?我:係呀一個禮拜一兩次到啦,你呢?女:我響度做野嫁我:做咩?女:找客人去貴賓廳賭錢囉我:係咩女:係呀,我見你都賭得幾大喎點解唔去玩百家樂呀?我:我唔識玩,我賭得都唔係好大姐幾仟蚊上落女:唔識唔緊要玩下囉我:我得幾仟蚊咋喎女:大有大玩細有細玩姐,我地去出面曙U食D野一陣上去玩我:是但啦色字頭上一把刀,以為自己好靚仔+有運行咁都溝到女點知.........去到曙U(沙圈果間)到坐底叫野食,條女電話響起,聽到岏蕈雂k:同個客一齊,好..一陣見,掛線女:我有個同事一陣過來介紹你識啦,一陣我地上去玩你唔識玩妢|幫你玩嫁我:哦......過左陣一個自稱響賭廳到做既7頭皮(打扮斯文既西裝友)來了女:呢個係我同事西人:你好,點稱乎呀(好有禮貌地)我:你好跟住我同西人同條女三個人有講有笑,戲肉來了西人:我地一陣上去玩要玩泥碼,你打算玩多少?我:我得幾仟蚊響身西人:我地最少換兩萬喎,不如咁啦我叫公司借比你先分12期還就算輸你每個月都係還二仟蚊度我:心諗每個月都唔係好多姐,應該冇問題(點解我咁ON9會信岏

長江一號 發表於 2008-2-2 01:44:29

:(

DAN 發表於 2008-2-2 02:50:29

:hug:

gideonray 發表於 2008-2-2 04:46:25

thank you , brother!

話之你 發表於 2008-2-2 08:42:01

發人深省,小睹怡情

gundamwing 發表於 2008-2-2 12:16:12

謹記, 來者不善~~!!

蔗姑 發表於 2008-2-2 12:35:10

多謝分享, 小弟定必銘記心中

Wkk 發表於 2008-2-2 14:14:59

jfa 發表於 2008-2-2 19:33:02

o采呇a都傻

achang998 發表於 2008-2-2 22:35:38

頁: [1]
查看完整版本: 警惕伙計們